1) Κρατήσεις

Πραγματοποιώντας μια κράτηση δηλώνεται πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των πολιτικών διαμονής, κρατήσεων πληρωμής και ακύρωσης του καταλύματος.
Οι τιμές είναι σε ευρώ ανά δωμάτιο.

Όλες οι δημοσιευμένες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 13% και όλους τους νόμιμους φόρους, εκτός του φόρου διαμονής που ανέρχεται σε 0,50 ευρώ ανά διανυκτέρευση και βάση νόμου τιμολογείται ξεχωριστά και δύναται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2) Πολιτική ακύρωσης και προπληρωμής

  • Δωρεάν ακύρωση: Ο επισκέπτης μπορεί να ακυρώσει online χωρίς χρέωση μέχρι 5 μέρες πριν την άφιξη. Ο επισκέπτης θα χρεωθεί τη συνολική τιμή της κράτησης εάν ακυρώσει εντός 5 ημερών πριν την άφιξη. Εάν ο επισκέπτης δεν εμφανιστεί, θα χρεωθεί τη συνολική τιμή της κράτησης.
  • Προπληρωμή: Ο επισκέπτης θα πρέπει να προπληρώσει τη συνολική τιμή της κράτησης εντός 5 ημερών πριν την άφιξη.Η χρέωση γίνεται αφού σταματήσει να ισχύει η δωρεάν ακύρωση
  • Δεχόμαστε την προπληρωμή με: Πιστωτική κάρτα.

Το κατάλυμα έχει το δικαίωμα κατά την λήψη μιας εισερχόμενης κράτησης να προ εγκρίνει  την πιστωτική κάρτα, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μία κράτηση εάν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρα.

Το Fragos garden studios δέχεται τις εξής κάρτες:visa,mastercard,maestro

Eάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου για την διαμονή σας μπορείτε να ενημερώσετε το κατάλυμα κατά την άφιξή σας

3) Άφιξη/αναχώρηση

Κατά την άφιξή σας στο κατάλυμα θα πρέπει να έχετε τον κωδικό της κράτησης, την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας και την κάρτα που έχει γίνει η χρέωση ή η προ έγκριση της κράτησης.

Εκτός εάν περιγράφεται διαφορετικά στην κράτησή σας ώρα άφιξης ορίζεται η 15:00 και ώρα αναχώρησης η 11:00

Το ενδεχόμενο παράτασης της ώρας αναχώρησης σας μετά τις 12:00 εξαρτάται από την πληρότητα του καταλύματος, υπόκειται δε σε επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση ως εξής:

Check out έως τις 20:00 υπόκειται σε 50% της ημερήσιας χρέωσης
Check out μετά τις 20:00 υπόκειται σε 100% της ημερήσιας χρέωσης
Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να γνωστοποιήσετε το αίτημα σας αυτό στην υποδοχή του καταλύματος το αργότερο κατά την άφιξή σας.
Τα δωμάτια που αντιστοιχούν σε επιβεβαιωμένες κρατήσεις για τις οποίες έχει κατατεθεί προκαταβολή ή έχει γίνει προεξόφληση ή προ έγκριση πιστωτικής κάρτας θα κρατώνται έως τις 20:00 την ημέρα άφιξης.Σε περίπτωση μη κατάθεσης προκαταβολής ή προ έγκρισης η κράτηση θεωρείται ανεπιβεβαίωτη.

4) Πολιτική παιδιών

Βρέφη και παιδιά κάτω των 4 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση με την προϋπόθεση ότι φιλοξενούνται στα κρεβάτια των γονιών τους. Παιδική κούνια παρέχεται δωρεάν, ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Ολα τα παιδιά που διαμένουν στο κατάλυμα, πρέπει να συνοδεύονται και να βρίσκονται υπό την συνεχή επίβλεψη ενηλίκου.

5)Πολιτική καπνίσματος

Το κάπνισμα απαγορεύεται εντός όλων των δωματίων.

6) Κατοικίδια

Το κατάλυμά μας δέχεται κατοικίδια μόνο κατόπιν συνεννόησης. Επιπλέον χρεώσεις δύναται να υπάρξουν. Σε περίπτωση που θα ταξιδέψετε με συνοδεία κατοικίδιων ζώων, παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε έγκαιρα. Εάν θεωρούμε ότι το κατοικίδιό σας προκαλεί ενόχληση στους άλλους επισκέπτες θα σας ζητήσουμε να αποχωρήσετε.

7) Συμπεριφορά πελατών

Οι πελάτες παρακαλούνται να μην προκαλούν ενόχληση, να συμπεριφέρονται κόσμια, καθώς και να σέβονται τους άλλους ενοίκους και το προσωπικό του καταλύματος.
Επίσης, όλοι οι ένοικοι οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του καταλύματος ενώ το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση ή να εκδιώξει με κάθε επιφύλαξη οποιοδήποτε άτομο την συμπεριφορά του οποίου θεωρεί επικριτέα. Σε αυτήν την περίπτωση το κατάλυμα δεν υποχρεούται να καταβάλει καμία αποζημίωση.

8) Ζημίες φθορές δωματίου

Σε περίπτωση φθοράς δωματίου ή άλλης περιουσίας που οφείλεται σε δόλο, βούληση ή αμέλεια το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του ποσού της ζημιάς που υπέστη συμπεριλαμβανομένης της ζημίας λόγω διακοπής των δραστηριοτήτων, στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του εγγεγραμμένου πελάτη. Στις περιπτώσεις που ο πελάτης δεν έχει πληρώσει με πιστωτική κάρτα ή άλλο τρόπο το κατάλυμα θα απαιτήσει την άμεση καταβολή του ποσού της ζημίας που υπέστη από τον πελάτη άλλως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

9) Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται από το κατάλυμα σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η εταιρεία με την επωνυμία FRAGOS STUDIOS, που βρίσκεται στη Κυλλήνη, 27068, Ελλάδα ως ελεγκτής των δεδομένων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενημερώνει τους επισκέπτες ότι παρέχεται η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων (ως «δεδομένα») γραπτώς, με ηλεκτρονικά ή τηλεπικοινωνιακά μέσα για την παροχή της απαιτούμενης υπηρεσίας. Τα δεδομένα των χρηστών τα οποία αποστέλλονται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο παραμένουν εμπιστευτικά και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Οι χρήστες του ιστότοπου δεν υποχρεούνται να παρέχουν τα προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, εάν δεν τα παρέχετε, ενδέχεται να αποτρέψετε την παράδοση της ζητούμενης υπηρεσίας. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του ιστότοπου δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους. Ωστόσο, μπορεί να αποκαλυφθούν σε υπαλλήλους που απασχολούνται, από τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων του ιστότοπου και σε εκείνους που έχουν αναθέσει την παροχή υπηρεσιών, καθώς και σε υπαλλήλους και διαχειριστές, στους οποίους ο ελεγκτής έχει δώσει μια ενημερωμένη λίστα των δεδομένων της ιστοσελίδας. Ανά πάσα στιγμή, οι χρήστες του ιστότοπου διατηρούν το δικαίωμα να ελέγχουν τα προσωπικά τους δεδομένα και να ζητούν διόρθωση, ενημέρωση ή διαγραφή τους, και μπορούν να ασκήσουν τα δικαιώματα σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, με γραπτή αίτηση προς τη διαχειριστική εταιρεία τον ιστότοπο FRAGOS STUDIOS, Κυλλήνη, 27068, Ελλάδα ή στο https://fragosstudios.gr/, κάνοντας κλικ στο «Επικοινωνία». Η επίσκεψη στον ιστότοπο και η χρήση των υπηρεσιών του https://fragosstudios.gr/ συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

 

10) Ανωτέρα βία

Το κατάλυμα δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη στην περίπτωση που δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον πελάτη ολικά ή μερικά, λόγω περιπτώσεων ανωτέρας βίας (ενδεικτικά απεργίες ,πυρκαγιά,τρομοκρατικές ενέργειες,πλημμύρες, εμφύλιες διαταραχές ή θεομηνίες)

11) Περιορισμός ευθύνης

Κάθε πελάτης είναι υπεύθυνος καθ όλη την διάρκεια της παραμονής του στο κατάλυμα για την φύλαξη σε ασφαλές μέρος των προσωπικών ειδών ή και χρημάτων. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλειά ή καταστροφή τους. Για τα λοιπά αντικείμενα που φέρει στο κατάλυμα κάθε πελάτης το κατάλυμα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη αν η ζημιά ή απώλεια οφείλεται σε αμέλεια του πελάτη ή των λοιπών προσώπων που διαμένουν μαζί του ή τον επισκέπτονται. Επίσης το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη αν η βλάβη καταστροφή ή απώλεια οφείλεται σε ανωτέρα βία (πυρκαϊά σεισμός κλπ).

12) Ακρίβεια πληροφοριών

Ο πελάτης αποδέχεται ότι το κατάλυμα έχει καταβάλει όλες τις εύλογες προσπάθειες για να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών στις διαφημίσεις και στον δικτυακό τόπο του, αναγνωρίζει δε ότι τα εικονιζόμενα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματικότητα και αυτό συμβαίνει λόγω της τεχνικής επεξεργασίας των εικόνων.

13) Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Fragos garden studios και απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή και δημοσίευση εκ νέου ανάρτηση χρήσης του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε σκοπό χωρίς την ρητή συγκατάθεση του Fragos garden studios.

Start typing and press Enter to search